Make your Inquieries

Nytt innlegg

 Innlegg 
Andreas N.
Førerkort og førerkortsøknader
Hei

ZF selger avskrifter av eldre førerkort på Helgeland. Det dreier seg først og fremst om sertifikater frem til 1950. Med over 3.000 personer i registeret er muligheten stor for å finne slekt, venner og nabofolk. Biler og biltrafikk er på full fart inn i slektsgranskning, og informasjon om førerkort er et spennende tillegg i noens personalhistorie. Man får blant annet vite førerkortnummer, år for oppkjøring og hvorvidt hvert kort omfattet motorvogn, motorsykkel – eller begge deler.

ZF selger også avskrifter av eldre førerkortsøknader på Helgeland. Foruten Mosjøen by, Vefsn, Grane og Hattfjelldal, har vi søknader fra områder som Brønnøy, Alstahaug, Nesna, Hemnes og Rana. Slike søknader er omfangsrike og spennende, men dessverre uoppdagede kilder for slektsgranskere.

ZF er tilbyder av lokalhistoriske og genealogiske produkter. Besøk gjerne også ZFs Bokhandel, som selger e-bøker, nye bøker og brukte bøker. Blant annet føres årbøker som Far etter fedrane og Årbok for Helgeland.

http://www.zahlforlag.no

Hilsen fra ZF

24 Jun 2014 16:44
IP: 88.89.169.181

 

Legg inn svar 

Signatur:

Tittel:
Forhåndsvisning


Formatering
Du kan sette inn fet og kursiv tekst ved å trykke på knappene til høyre under innskrivingsboksen.

Linker
Webadresser i teksten omgjøres til linker. Du ser dette på forhåndsvisningen. Vær vennlig å teste linkene før du poster. Linker åpnes i nytt vindu, så du forlater ikke denne siden.

Forhåndsvisning
Les forhåndsvisningen grundig. Når et innlegg er postet, kan det ikke endres.

Kode -->>